Pages

02 June 2008

::sabar....::

saya masih lagi cuba menahan sabar...

1.ingin saja duduk di rumah...menjahit sahaja...itu saja yang saya rasa best di kala ini...kerja?apa tu??(saya mahu bermalas-malasan saja di rumah...)

2.lagi 7 minggu...sabar....sabar...

p/s::la la la kerja kerja kerja~~


:snow35:

7 comments:

MommyAdam said...

dila...
jahit puas2..
lepas baby sampai susah nak curi masa =)

Anasfadilah said...

mommyadam:yup...nak jahit puas2...nanti my time semua baby punya...ntah2 mesin jahit duduk je la sampai bersawang!wahh!takpe i teach my son to sew juge...boleh kaya macam bernard chandran...hahaha..

Aku Bukan Bidadari said...

dila.. debar2 tak?
me pun teramat malas sangat bila kat opis nih..rasa nak tido jerrr.... oh alangkah bestnya..

ps: dila ada ym?

taichee~@! said...

Alo.

Harus shantek diaper beg dibawah sinun. me loving it! ada lebih yg sik ditempah ka, pass pada daku, so that kamek jadik agen jualan di kuching nun.

hopefully chomel dah besar skets, ada rezeki dan masa, sila la sambung lagi projek yg mendatangkan manfaat ini.

insyaAllah, boleh tambah rezeki lagi...Lillahitaala...buat semuanya ikhlas, Allah permudahkan segalanya...aminnn

Anasfadilah said...

tiara::debar2 toksah cerita la...tapi buat2 rileks je...fuhhh...heheh...tapi mmg sekarang rasa macam nak tido je kan..

ada ym,tapi kat opis tak ym...pasal sekarang ni kejap2 kena ajar student...hehehe...

kak naz::nanti adik buat satu,kasik kaknaz,InsyaAllah...oohh beli kek lapis swak tak bagi pon!merajukk neh!!kak naz jiji dah pregnant lah!!hehehe

p/s::suruh jahit tak ngantuk pulak...kenapa ek...hahaha

snazzynsuch said...

good luck with you coming delivery.. :)

memang la kalo dah sonok menjahit rasa malas nak keje.. tapi kalo tak camne pulak nak bli barang2 tuk menjahit tu.. ehhehe....

oh.. bags that you did cantik.. ala2 quicksilver pulak.. ehhehe sebab pattern kain tu kot.. ;p

Anasfadilah said...

tinn::dats why loh...kalau tak keje mana nak beli barang2 jahit tu...konflik betul!hehehe

thanks tinn..doakan saya selamat melahirkan nanti!