Pages

12 May 2008

::tick tock::

*tarik napas* *sabar*

ni tak sabar nak tunggu Chomel keluar ni...ramai yang cakap..."tak lama lagi tu.."

ye...bagi saya lama lagi...pasal end of July ,InsyaAllah, Chomel akan tengok dunia,tengok manusia...dan mestilah dia nak tengok bunda dia yang comel (sape lagi nak puji kalau bukan diri sendiri kan?kan?kan?)

my back hurts like crazy for the past few days...rasa macam nak tersnap kepada 2 bahagian je.. (luckily there is always En.Suami tu give me some back massage...wahlaweii sangat best k..)

and my bladder seem not functioning really well...every 30 minutes or so mesti ke toilet...haruslah!lepas dah buang haus balik... (this is due Chomel is getting bigger and he is squashing all the place in my tiny womb...takpelah sayang oii..pijak la apa nak pijak...besar la dengan sihat dan kuat!...go Chomel go!)

and still di akhir trimester ini,saya still menjahit...jahit bag diaper (lagi!!) hehehee...kali ni diaper bag saya sangat awesome (iye...sape lagi nak puji kalau tak diri sendiri...*pat ownself at the back*)...siap ada zipper pocket,plenty of pockets inside and outside...haih tak sabar nak siap..semalam dari 8 am sampai 4 pm im sewing like there is no tomorrow (berhenti untuk perkara2 wajib sahaja...) sampai En.Suami paksa saya rehat,baru la termonyeh-monyeh nak rehat...hahaha

jahit tangan youuuu...hahaha (ini kerana mesin jahit takdak lagi..sape2 nak sponsor sila hubungi 1-800-iwannnaasewingmachinesobadly....hahahah...)

p/s::dengki hamat dengan new mommy baru dapat baby...jelesss!! *tarik napas* sabar*

p/p/s::andai puan sabrina membaca blog ku yang kerdil ini,hehehe...mulut aku tak masin la...tahniah utk bakal dapat baby girl!sama la plak due date kita ek...hehehe...ko tak sabar aku pun sama lah!

5 comments:

Jiji, 25 said...

kasi pon lagi anyaman puan ye disini. tuka jadi blog jahetan pula@!~

Jiji, 25 said...

pon=post *cis kibod nehh*

AnasDila said...

jahit ade mood je jiji..mengandung2 ni plak rasa nak menjahit...esok2 dah bersalin,ntah ada ntah tidak minat nak jahit...huahuahua

mamamia said...

sis takmo jual ke barang2 jahitan tu?? anyway stat cuti bersalin bila?? nanti apa2 info kasi tau laa ekk, boleh dikongsi bersama2...

AnasDila said...

mamamia::kepingin nak jual...tapi jahit tgn je pun...nanti ada mesin jahit maybe boleh la kot nak jual2...stat cuti InsyaAllah akhir june..yaaa ampunnn lambat lagiii!

InsyaAllah,ada info saya share sama2...