Pages

16 May 2008

::hey ya all!come visit!!::

this is my frugalicious site.. i copy some of my frugalicious project to another new blog at wordpress...

(saja tukar angin....hehehe)

ada booties,diaper bag,soft baby book...and i hope many more coming soon..

(Ya Allah...saya berdoa semoga harapan dan impian mendapat sewing machine menjadi kenyataan...aminnnnnn *tolong amin kan untuk saya ye kawan2*)

hopefully i can sell it online,after dapat mesin jahit..InsyaAllah..

(so can not jual if hand sewn stuff...aiyohhh!)

i am so motivated to sell my diaper aka messenger bag online

(harap dapat tambah duit sikit utk beli designer handbag....hahahah...NOT!...tambah duit dapur sedikit sebanyak...)

buat masa ni,my wordpress blog adalah utk para pembaca (if any readers...heh...sapolah nak baca blog bunda yg suka merepek ni....hhehehe...jika ada yang sudi baca...maceh ye*blush*) yang suka tgk my so called hand sewn barang2 Chomel....

ok...here goes nothing...come visit

http://goldmedalribbon2.wordpress.com/

(totally for my frugalicious projects only....)

p/s::tgh mengandung mengidam mesin jahit aci tak?

6 comments:

~Lady_D~ said...

nanti time kita pregnant nak ngidam keTa la.. ekekeke

Elyn said...

ok la tu ngidam mesin jahit dr i ngidam nk kete baru hahhahaahha

snazzynsuch said...

good luck!

AnasDila said...

lady d::ngidam kete...wah!harus la

kak elyn::sekarang mak moden ngidam benda gajet and elektronik je kot...tak main la rusa daging kaler biru ke ek...hahaha

snazzy::thanks!(hopefully to buy some magnetic clasp from u!)

Jiji, 25 said...

tak sakit pinggang ke dilot jahet jahet?

AnasDila said...

jiji::pasal duduk atas bangku tak sakit sangat...tapi kalau tak disuruh berhenti rehat oleh asben terchenta...mau patah pinggang jugak la...hahaha