Pages

22 April 2008

::saya tak sombong,saya cuma malas::

Bangun pagi gosok gigi,cuci muka lalalala...Hari ini bunda kena bangun awal...kerana ada appointment di klinik bayan baru..

seperti yang sedia maklum,klinik ni kena la pergi awal...jadi seawal 7.25am saya dah ada depan pintu klinik...dan saya lah lucky No.1...yay!! (syabbas mere betthi... :P )

hari ini saya cranky amat di waktu pagi,jadi utk mengelak kan kebosanan sementara menuggu giliran,saya bawa buku baca (secret dreamworld of a shopaholic...reread so many times,never get bored!)...

ini juga merupakan teknik mengelak dari ber chit chat dgn preggers yang lain...saya malas nak borak2 hari ini...bila kita engross bace buku,org tak kacau kita...soalan2 yang biasa dan malas nak jawab pun dapat di elakkan dgn mudah...antara soalan malas nak jawab oleh saya ialah

1.dah berapa bulan? (*nak je jawab bulan bintang...hahaha)
2.Tinggal kat mana? (*tinggal mana2 pun boleh...aiman tak kisah)
3.kerja kat mana?(*kerja cuci tingkap kat komtar...tapi sekarang cuci lantai je..)
4.anak first ke?(*anak yang ke 18...harap nak tambah lagi)
5.bersalin kat mana?(*bersalin kat rumah...suami jadi bidan...)

*jawapan dalam kepala je..kang jawab gini kata apa plak...

hari ini saya tak mesra,tapi bukan saya sombong,cuma saya malas sangat2 nak jawab...jadi saya baca buku saya...lalalala...cuba invent soalan baru seperti

1......

i cant think of any at the moment...ada idea?

p/s::saya tak sombong lah!malas je...

p/p/s:: darah turun lagi...ceh...10.4 je...

No comments: