Pages

10 April 2008

::pink biru pink biru?::

hehehe...hari khamis dah ni...esok jumaat...mari kita mengundi!! tak perlu daftar SPR whatsoever...after this poll maybe i would tell you whether chomel is a girl or a boy k...happy polling everbody!




p/s::jep...cast ur vote...tapi tade hadiah...maybe sok2 ko kawen aku bagi juge...heheh

18 comments:

Shila said...

aku tetap teka anak ko tu lelaki. pasal instinct ko dari mule pregnant cakap laki. pastu ko macam malas2. pastu ko beli rompers pun in blue. baby stuff that u paste in here pon blue. so, it's a boy! kot?

atan said...

kan.. dah kata budak ni akan main bolak sepak dgn ayahdenya..takkan nak tolog bundenya menjahit..
anak lelaki...my vote..

a. samad said cuba untuk mendapatkan kembali hak cipta atas karya-karyanya dari DBP. terutamanya 'salina'. sila lawati http://www.petitiononline.com/ass2008/petition.html untuk sign petition.

Jiji, 25 said...

LAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII eh undi adalah rahsia @!~

AnasDila said...

shila::ape plak ada kot kat belakang ayat...hehehe!hohoho...

atan::anak perempuan boleh main bola sepak jugak apa..lelaki pun boleh jahit (macam pengakap,jahit lencana...hueheueue)

jiji::ini undi tak rahsia...ok punye...hehehe

Elyn said...

i dh vote.... tp vote i rahsia mcm i rahsia kan gender baby i ekekeek psttt i rase cam same jerr baby kite ek hehehhe

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
taichee~@! said...

hehehe,

seorang anak yang PASTI chomel. Tak kesah la

kinna said...

sy teka anak pompuan sbb ms scan awak ckp ade ikut abahnye (tang idong)..

AnasDila said...

kak elyn::saya tak reti la simpan rahsia gembira...rase nak share dgn semua..(gagal menyimpan rahsia..huhuhu...konon2 nak surprise...tapi tak tahan getaran yang melanda di hati!hahaha)

kaknaz::u already know..u shouldnt cast vote here..u shuld start buying thing(S) for chomel...hahaha...such as stroller ke..baby crib ke...haha(memandangkan kaknaz dah ada keje baru yang gaji pun besh!huhuhuhu...bila lagi anak buah nak pau...inilah masanyee)

kinna::hidung dia sama wak macam asben kita..comel jek tengok..tapi muka ikut saya lah kot..(semua ikut abahnye...tak aci jugek kan..hehehe)

JeP said...

aku dah cast mine! Huhuhuhu...cube teka aper aku pilih?

:)

taichee~@! said...

anak sedara yg pau ke mak nya yg pau nih..

huhuhuhu...kalau ikut logical and practical sense, knaz nak bukak je akaun tok Chomel. Wakakak spy ibu dia tak beli benda2 mengarut. wakaka...

taichee~@! said...

but no worries,

insyaAllah, ada rezeki terlebih, my anak sedara PASTI dapat jugak bahagian memasing. Duit ni bukan hak knaz, tapi rezeki dan rahmat dari Allah Taala jugak untuk dikongsi oleh Orang Orang yg HAK.

InsyaAllah, yg penting DIDIKAN dan PENTARBIYAHAN Chomel untuk ingat TUJUAN dia dilahirkan ke dunia ini dan apa apa di dunia ni adalah Kerana ALLAH Taala Spoil the child with the LOVE of Allah. Jgn lupa tu. InsyaAllah anak tu akan menjadi seorang anak yg soleh dengan izinnya...bukan semata mata keperluan MATERIAL dan DUNIAWI semata mata. Ini semua hiasan dunia aje. Prepare si Chomel awal awal lagi untuk Cintakan Allah dan Akhirat.

At the same time, kita didik dia jadi humble dan sabar. Knaz, insyaAllah tak akan lupakan famili dan bakal anak saudara..

Adus, sementel balik.

Love you!

AnasDila said...

jep::i know already...but nevermind la jep...hehehe..dah prepare hadiah ke utk anak aku? ;P hehehe..mesti tau dah apa nak di beli kan?kan?kan?

kaknaz::insyaAllah...adik wakil chomel,tolong pau kat kaknaz..pasal die tak reti cakap lagi...hahahampeh!

cleo weiland said...

I agree with Kak Naz. Pasti comel :)

Is that image really from the ultrasound? Wow your baby is really photogenic eh?

PS: I already have a gift for your baby. Surprise la, maneleh bgtau. Nnt I pass to Uncle-to-Be Effi :)

AnasDila said...

Cik Tim::how nice to hear from u!!wah sibuk bangat ini orang...photogenic?macehmaceh *blush* (apahal plak maknye yang blush pun tak tahulah...) chomel fotogenic macam bunda die la kan...hehehhhohoh*slap ownself*...hahah..ye..memang dari ultrasound...

GIFT!?wow...thanks a gajillion cik tim!sure best ni...cant wait! (A gift?why not giftsss??...hahahehehe *melampau betul mak budak ni tau...org dah bagi tu pun syukur la sikit!*)

p/s::bile la nak jumpe awak cik tim...abg effi ni pun satu bukan nak bawak jumpe...bile cik tim free maybe after intern boleh meet up ke kan?hehehe(abg effi is so lameeee!cepatlah bawak jumpee!)

Arin said...

saje je..anda di tag lagik..kali nih senang!
http://lemprica.blogspot.com/2008/04/di-tag-lagi.html

Shila said...

baby gift haku cari while hanimuning nanti. kalau ada specific berkenan di hati, do let me know. tapi jangan ah cost a bomb, bukan RM weyhhh. =P

AnasDila said...

shila::specific berkenan di hati???emmmmm (pk sedaya upaya,perah kepala....) beli je apa2 shila oii...tak kisah pun..dah ada org nak bagi pun syukur..hehehe...maceh ye.*blush*