Pages

17 April 2008

::latte=hazard::

Huhuhuhu...menyeselnye minumm nescafe latte semalam..oleh kerana sistem badan kurang merasa air kopi...maka secara rasminya semalam saya sakit kepala dari tengahari sampai malam.....nasib baik semalam En.Suami yang amek saya balik kerje...huhuhu...menyesalnyesss

Photobucket
::note to self:no more latte! for me while preggy!!maybe i could try after bersalin...sedap juge ek...hahaha::

En.Suami pesan "janganlah,minum kopi lagi...nanti pening..."

p/s::mood hari ni...cranky amat!

p/p/s::our house is now a home..its ours!yay!

4 comments:

Jie said...

kak jie black coffee yg kita buat kat rumah ok. boleh...kalau dln tin mcm ni..mmg muntah je la

neskepi pun mcm tu...suka bau neskepi...tp tak leh minum..mesti sakit pala sampai muntah2...

beli neskepi nk hidu bau je...hahaha

Aku Bukan Bidadari said...

sekali sekala jer dpt minum nescafe ais.. i like it very d muchieeeee...


isk.. malam ni nak nescafe ice ar..

Aku Bukan Bidadari said...

sekali sekala jer dpt minum nescafe ais.. i like it very d muchieeeee...


isk.. malam ni nak nescafe ice ar..

Dila said...

I am a tea person too. Can't abide coffee.

Hehe.. masa tuh gatal order kopi aish dekat mamak, then setgh pon tak abes cause I feel like puking.

Then my tunang swap my drink with him (he ordered teh ais)sambil bebel2 lenkali jgn order kopi kalau dah taw mmg taleh minum. Hehehehe.


but i still like the kopi bujang yg org kampung hidang kalo kite dtg rumah. Huhu.