Pages

22 February 2008

::pantas amat ya::

hari ni dah jumaat...kejap aje rasenye...my tummy berisi si chomell Jr. pun dah 18 minggu two more weeks genap 5 bulan ini budak chomell...(*sambil nyanyi*anak ku chomell lalala anak ku chomell)

as my belly is grownig bigger and bigger i think i need to change the blog background to more baby-ish...i found some cute adorable illustrations on istockphoto,and ask bakal Uncle Effi untuk tolong ubahsuai my background,because he is the master in all the imaging thingy..(Ohhh!Uncle Effi tolong la bunda chomell ye...please...pretty please!)
pika26pika26
tolong ye abg effi...maceh...hohohoho...kejap aje nak abes February nak masuk March...adalah birthday org tu kan...hehehe..Bulan depan aaa itu En.Suami punye bday..apa mau kasi saya tara tau..kita pegi makan kek jelah kat Scret Recipe k...beli 2 potong sudah..save budget...lalala
pika17pika17
(sambil nyanyi*sayalah isteri yg berjimat...dududududu...lalalala*perasan betul*)

p/s::perjalanan seorang perempuan chomell ke arah yang lebih chomell...dari seorang anak yg comel,dan menjadi kakak dan adik yang comel,menjadi teman sepanjang hayat yang comel kepada Si Chomell Sr. dan bakal menjadi bunda yang juga comel.Tiada yg comel selain dari comel-comel belaka.sekian.


3 comments:

taichee~@! said...

apa benda yg pika17, pika26 and pikapika nombor ini semua? tak faham den.

taroathirah said...

tu animation dila tu kot...yg icon ala2 comel tuh

AnasDila said...

kaknaz buka pakai apae?mozilla ke apa?if pakai mozilla nampak la ikon tu..