Pages

05 February 2008

::kalah::

i didnt win the maxis my life contest...well u win some u lose some *lari2 sambil nanges hentak2 kaki..tak menang punya pasal*pika14

tak pe lah tak menang pun..tapi semalam saya dah buat projek pertama saya iaitu membuat baby's bib...(bali umah,rest jap,terus cari kain perca dulu2...terus potong and jahit...siap!hehehe...)

inilah hasil baby bib saya...ada dua muka...satu corak lembu satu corak tropikana...



::moo..mooo...make sure material washable k..pasal nanti bib ni sure comot punye::



::tropikana punye corak plak...reversible lagi bib ni...::

actually masih lagi tak siap,pasal tak jahit velcro lagi....nanti nak pegi beli..lalal...berapa sen je pon!...oklah tu je projek saya semalam...saya tak sabar tunggu time cuti,balik kerje terus buat...hehehepika26


p/s::hari ni pegi keje...light headed je..malas la..

2 comments:

obefiend said...

tak menang takpe. yang penting dapat gakmasuk paper hoho

so anyway.. cool bib. letak la tengkorak. baru la Jack Sparrow! cool mess. baru bertepatan dengan baby yang comot!

YARRRRRRRRRR

AnasDila said...

ada satu applique tengkorak yg cute..siap ada lil flower lagi kat atas tengkprak tu...nice juge...ahaha