Pages

12 February 2008

::~~~~~~~::

in one day can write so many entry...what? bunda to be tade keje ke nak buat?...sape kata tade ini adalah tentatif program sepanjang hari ini...waktu pejabat sahaja ye!peace! pika26

1. dah ajar apa yg nak di ajar pada RA baru apa nak buat,while im gone bersalin nanti...hopefully derang dapat catch up (aku ngajar pon dah semput semacam aje hah)

2.surfing for DIY baby stuff (again...LOL...i just love browsing the net for 4 hours flat...lalalapika14)

3.ntah...bosan je keje...rasa nak benti...bukak business online (yeah right! pika17...En.Suami kata tade EPF ...lalala...)

4.malas betul nak bawak kete ulang alik p keje...bila robotic driveb car nak kuar kat mesia ni...malas la nak drive2 ni....

5.tepon mama...ye..hehehe...bakal nenda (InsyaAllah ......amin) sungguh gembira

6.felt my baby (in the womb) playing,tossing and turning,make me feels like theres a butterfly inside...geli geli gitu

7.will having my holiday this coming friday!WeHooooo!!pika15

p/s::saya rasa anak dalam womb saya ialah lelaki lah...pasal saya rasa macam malas malas gitu

No comments: