Pages

25 February 2008

::big eyes small eyes::

this is my baby pic (admit it people,im cute right?....hahahaha pika17 )...i told you i have big eyes sama maca baby hanum and in addition is my mahal moncong (pouty lips...wahahah)..tak ingat la ni umur berapa tahun...macam 2 years old je..maybe la.En.Suami matanye sepet,Bunda matanya bulat...nanti si chomell tak tahulah ikut mata sape...hehehe

(black make me look slim...NOT!) and this is my 18 weeks protruding belly...sudah muncit lo...hehehe..jap lagi kul 2.30pm ada appointment dgn Dr.Noresah..dia maternity specialist kat Hospital Pearl Island (about 5 minutes je dari rumah..jadi kena bayar sikit mahal juge ada..saya keje kerajaan je harap maklum...nak free p klinik kesihatan kerajaan k). Nak jumpe Dr.Noresah pasal dia punya sonograph lagi canggih,and hopefully hari ni dapat tahu my baby gender...wehoo! (naluri kebundaan ku berkata,anak di dalam perut ini adalah lelaki...sekadar naluri tak tau betul ke tak..we'll see nanti k..)

p/s::belum ready nama utk baby boy la...ada idea tak?

p/p/s::Selamat hari lahir Mak Ngah yang ke 59th tahun..masih nampak mude gitu..apa rahsia?hehehe

9 comments:

taroathirah said...

letak laa name LATIP BORGIBA..hahaha. hari tu baru je nak request kamu nye gmbar, la ni da ade. name yg cm best:
1) adib ishki
2) mohammad azan munawar
3) amer munawer (^_^)
4) suffiyan ad-din

and lastly, which is the best...
5) LATIP BORGIBA...hahahaha

ps: tak balik kl ke? mak ngah, smoga dimurahkan rezeki n kesihatan yg berpanjangn :)

AnasDila said...

amer munawer?hampagas punye bakal auntie taro...latip borgiba lagi sengal!

suffiyan ad din macam best...pasal abg anas nak letak nama ada din belakang...org cadang buh nama saharudin je macam atuk die...hahaha

tak boleh blah la ngan nama amer munawer k....lawak je!

wawajoe said...

Cadangan:
Danial (nanti leh geng ngan cousin dia yang sengal tuh...)
Ameer
Johan Ariff
Ameer Hamzah

wawajoe said...

lagik satu lupa plak..yang sangat femes...SARIP DOL!

Fozalin said...

wawawa...... kurus nye pakai all black ekekeekkeke........ erk i pun name baby lom prepare da....

JeP said...

kalau lelaki, nama jep la paling glamor...

AnasDila said...

kak long::ameer hamzah ada juga terfikir,tapi anas tak suka la

fozalin::kurus la sangat...hahaha

jep:nama ko mas jeffri kan...ko tak ingat ke aku ngan feeza nyanyi lagu mas joko kat ko...tak mahulah...hahaha

Shima Sapian said...

comei aa perot ko.. =) geram jaa tgk heheee

nama? emmm...

boy: fadzrizal
girl: shimatun

amcm? ;p

AnasDila said...

achim..apadaa nama laen tade ke?