Pages

29 January 2008

::surat saya::

ohh soooo miserable today...pika24...just cant focus on anything..sad

i was doing some thinking...waht would my baby look like?is it a girl...or a boy...so i decided to write a letter to my unborn baby

dear baby in my womb...

sorry sgt2 pasal dah berapa hari ni bunda lunch,makan sambal petai...tak selera la syg makan benda lain...tak lalu lawink..bunda harap baby ok..tak sabar nak jumpe baby nanti...till then bunda jaga elok2 k..oh ye,ayahda kirim salam...dia doakan baby sihat2 dan ceria selalu.

p/s::ayahda pesan,jgn lasak sgt dlm perut bunda,pasal semalam tidur,bunda dah tersepak dia ala muay thai..lol

apa2 aje lah erni oii...hahaha..saya juga ada lagu untuk dinyanyikan kepada baby in my womb,nyanyi lagu ni kena rub perut sambil joget2 sikit...lirik dia lebih kurang gini

"baby,baby minta duit,minta seringgit nak beli coklet..."lalalalala..hahaha..En.Suami kadang2 nyanyi gak lagu merepek ni...seronok je...nah dgr lagu ni full version..cilok dari imeem sape ntah..tahnks ya awakmrgreen



p/s::bunda!

No comments: