Pages

17 January 2008

::Anak Pokcik Tahir::

Isk...isk...isk....kesiyannn ngan mamat ni...apa suda jadi? saya tak kisah sgt dgn isu dia lompat stage masa diumumkan one of the finalist Juara Lagu pop rock (dah hepi kan...first time masuk,dua2 lagu dpt masuk)...tapi buka baju masa bday bash 8tv apa cerita ni beb?

kesiyann dgn mamat ini..baru saja mahu menaikkan nama di mata rakyat Malaysia,ramai yg dah mula meluat dgn dia...sayang sungguh..punya bakat yg bagus,tapi kerana 'ter' silap gaya,ramai yg tak suka...ada yg suh mamat ni di ben dari Anugerah Juara Lagu..

Faizal Tahir dah insap katanye...8tv pun dah suh dia buat keje amal..tapi yelah kene ingat juga dia bukan P Diddy yg suka ati boleh nyanyi tanpa berbaju..kita org Malaysia memang selalu sensitip dan sen sentap.

"I'm only a man in a silly red sheet
Digging for kryptonite on this one way street
Only a man in a funny red sheet
Looking for special things inside of me

It's not easy to be me
."

Superman-five for fighting

p/s::Faizal tahir sure  is silly with big red S on his chest (luckily its not hairy!!)

2 comments:

Arin said...

and now, maybe ura2 mengatakan Fiq will nyanyi 'mahakarya cinta' & ajai will nyanyi 'kasih tercipta' during AJL..what the $^^*^@*^#$@*^ ...???
moral of the story: kalau lelaki dedah baju dh kene banned sampai gini sekali..how bout those artis pompuan yg pakai baju tak cukup kain tuh?tak lak kene banned..duhhh!!!!

AnasDila said...

kak arin::body builder punya acara masa sukan lagi geliiii!!!ahaha...artis melayoo peremapuan sekarang tayang dada selambe je...tak kene banned pun..tak aci...norlia ghani pakai skirt patut banned je...hahahaha