Pages

07 November 2007

::boosaannnn::

im dead bored today at the office/lab...nak jalan2 la,nak keluar dari tempat ni

im not in the mood to do anything (although im paid to do all this thing...hahaha)

i wish i can watch TV all morning..

kat opis,buka internet browse ntahapahapantah..carik sekolah2 lama..jalan2 tengok perkembangan sekolah

abis friendster buka tengok friendlist...bosan la..

layan blog  yang sama everyday...bohsan la

malam ni nak tgk bee movie la..ada gak benda nak buat...adus...busan tahap ayam dah ni

banyak movie nak tengok ni.....

1.stardust
2.enchanted
3.beowulf
4.the golden compass
5.mr what its name the wonder emporium

weehoo!saya layan je movie apa2..review kata C- pun saya layan je..

setiap orang ada taste sendiri..saya kata durian sedap,ada orang tak suka..betul tak?

(senarai kerja saya yg tak habis2

1.cari positif sample iridovirus
2.run PCR parallel with positive from IQ 2000
3. extract DNA sample from cell culture
4.cloning
5.hantar sequence

bila lah nak buat...malas harini tade mood..)

"MAJULAH ERNI UNTUK PENYELIDIKAN"

p/s::bila nak honeymoon ni....

3 comments:

Arin said...

dila..kalau buhsan tidooooo je leheheheh..

btw , regarding the spa..leh tgk price list kat http://achespa.blogspot.com la nih ader promo sampai 10th noember..after tht price will be differ..but still reasonable compared to other spa kat sri hartamas nih..

Arin said...

haaa..lagik satu..berface book le..sure ilang buhsan..hehehhehe..

obefiend said...

dila

nak clone abang bole. nak mini Effi.jadi doctor evil.HAHAHAH

apa ni keje pun ngantuk. isk isk

kalau bosan lepak AMNET la. kaknaz pun ngulor kat situ cam abang. jom join