Pages

25 October 2007

::Transfer Road::



tahun ni baba and mama beraya dengan besan raya ke 8,En. Suami bawala mama and baba ronda2 tanjung(old name for georgtown)..jalan2 cari makan




baba and mama sarapan di transfer road,claim to have the most delicious roti canai...tapi tak sedap pun...rupenye kedai yang roti canai sedap tu,tutup hari ahad,ni kedai lain...anyway dah makan..nak buat macam mana..





tempat makan kat transfer road ni kaki lima je...pastu letak meja panjang2..old school je tegok...hehehe...mama kata tak payah la pegi sini lagi pasal apa tau?

pasal mamak tu cuci pinggan tak pakai sabun...EuWWW!

p/s::luckily i eat nasi lemak taht day,nasi lemak bungkus..selamatttt.

2 comments:

obefiend said...

isk.. situ gak kamu bawak. kotoq...

AnasDila said...

thats answer lah,if En.Anas cakit perut lagi...

tapi ok dah..heheh