Pages

10 September 2007

::susahnye!!::

mood :: sleepyhead

crave :: nasi goreng ayam posto cafe

wah..tak sangkanye susah jugak nak pilih nama baby ni...of course for me kena buat 2 set nama,one for girl one for a boy...

macam-macam dah cari...nama ala2 tokoh islam pun ada,nama macam artis arab pun ada...wohoo pening woo!

yelah nak letak nama bagi maksud sedap sikit,macam nama erni tu,tade maksud pun..(sapa lah erni ni...hahahha)

jadi aku cadang buat cabutan bertuah je lah...letak nama banyak-banyak dalam satu balang pastu cabut satu...kita tengok siapa yang kena...wahaahha

kata mama,kalau lelaki elok letak muhammad depan dia...tapi En.Suami nak anak tu kalau lelaki biar ada Din belakang,maksudnya agama...jadi aku cadang...

"kita letak nama Saharudin je lah"...heheheh...

yang aku ni pun satu tak dapat decide apa nak buh nama anak if lelaki...

pening dah ni...

p/s::boleh ke letak nama anak daniel lim?

2 comments:

Arin said...

awalnya dah decide nama baby...

taichee~@! said...

haah la awal lagi la kak oiii

apa kata bubuh nama mohd. iddin?
mohd. fakhruddin, ahmad maidin, lalalla

nama pompan bubuhla Ain Arissa. muahahha gua pun tatau ala susah2 suh baba ke mama bagi nama