Pages

16 August 2007

::1st trmester::

ehehe..

yey!!

hahah..

sudah ada isi kah?

hehehe...mungkin baru 4 minggu kot...saya pun tak sure

mama,mak ngah,kak arin, kak jue,anis...banyak bagi tips and petua how to jaga the 'isi' inside..

isi bukan sebarang isi tau..

im not trying to plan or anything,if its happen,it happen..

well,ayah die pun tak la muda sangat...so i better conceive as early as possible..

i have to drink lots of milk,eat loads of vegie..kena makan folic acid..wah!!

macam2 boleh makan oooo!!

tapi pun ada la pantang larang nye...banyak i tell you!

saya berdoa semoga anak saya sihat,sempurna...insyaallah..

p/s::badan saya letih,rasa nak loya je..pening pun ada...tapi en.Suami selalu ada di sisi..yey!!

p/s/s::semalam en Suami masak ikan masin..sedappp nyee!!makan dengan nasi panas and kicap je..slurp!!

3 comments:

obefiend said...

ouk.......cepatnya. kalau betul congrats tau. nak jadi uncle ni!

uncle effi yang gila!

Arin said...

efi..bukan uncle efi yang gile la..how bout pak ngah efi?sounds cool kan?hahahhaha....
anyway dilot..take care..jgn nak jump around..kuikuikui...

AnasDila said...

abang effi::jadi uncle yang paling cool sekali yey!!

kak arin::dila selalu jump around ek?hahahah